Connectivity Solution

Wilt u de lijnverantwoordelijke / bewaker / productiechef / verpleegkundige onmiddelijk verwittigen op het juiste moment wanneer de alarmcentrale / uw SCADA een signaal doorgeeft?

1. Connecteer al uw data

De massa beschikbare data van uw machines en uw mensen blijft exponentieel groeien. Helaas is deze data tegenwoordig nog al te vaak een verzameling van ongestructureerde of semigestructureerde data. Door al uw data met elkaar te connecteren kan u beter geïnformeerde beslissingen nemen en zo downtimes voorkomen.

Kepware Logo

Solution: Kepware is een krachtige en flexibele standaardverbinding om software applicaties en automatiseringsapparatuur van verschillende merken te connecteren, beheren, monitoren en controleren.

2. Gebruik uw data optimaal

Niet alleen de hoeveelheid data groeit, maar ook de complexiteit van uw data verhoogt. Het is van groot belang om de beschikbare informatie optimaal te benutten. Informeer
of waarschuw de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie.

Logomicromedia HD

Solution: Alert is een software die speciaal ontwikkeld is voor het monitoren van geautomatiseerde systemen. Alert monitort en centraliseert data en alarmen van verschillende geautomatiseerde applicaties.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze Connectivity Solution.